www.parijs-tickets.be Eurodisney informatie

Eurodisney Informatie

0032 89 772139

Hieronder leest U veel informatie over het Eurodisney Parijs resort. Zo kunt U al voor vertrek prima uw plannen maken en tijdens uw verblijf in Eurodisney Parijs niet onnodig tijd verliezen.

Let vooral op informatie over openingstijden en show en parade tijden.

U ontvangt bij boeking een full color Eurodisney informatie brochure

Indien U bij C&O Travel reserveert ontvangt U voor vertrek samen met uw entreekaarten een kleurenbrochure van Eurodisney Parijs. Hierin staan vooral de actuele openingstijden en show en parade informatie m.b.t. uw Eurodisney reisdatum.

Informatie over openingstijden Eurodisney Parijs

De openingstijden van Eurodisney veranderen regelmatig, daarom is het voor ons erg lastig u van zo actueel mogelijke informatie te voorzien. Wij adviseren u deze informatie vlak voor vertrek even te checken.


Info Shows en Parades Eurodisney

Zoals u misschien weet heeft Eurodisney Parijs vele verschillende geweldige Shows en Parades. Natuurlijk er gaat niets boven het bekijken van een van deze spetterende interactieve Eurodisney Parades of Shows. De voorstellingen zijn voor iedereen geschikt en bevatten veel actie en special effects. Iedereen in het publiek wordt meegetrokken in deze unieke beleving.

Let wel op, de parades en shows kunnen geannuleerd, aangepast of uitgesteld worden. Bijvoorbeeld bij slechte weersomstandigheden. Helaas is niet altijd mogelijk om dit vooraf bekend te maken. Verder geldt voor de shows en parades eigenlijk hetzelfde als voor de openingstijden. Ook deze tijden veranderen voortdurend en wij raden u aan om deze info van te voren nog even te checken.


Routebeschrijving van Nederland naar Eurodisney Parijs

U kunt op oneindig veel manieren vanuit Nederland naar Eurodisney Resort Parijs reizen. Of u nu met de trein, auto, het vliegtuig of op een andere manier naar het prachtige Eurodisney park afreist. Vanuit de stad Parijs is het openbaar een hele optie om u rechtstreeks naar resort te brengen.

Met auto vanuit Parijs rijdt u via de rondweg (de Peripherique) tot de afslag Porte de Bercy. Als u deze afslag genomen heeft, volgt u de A4 richting Metz/Nancy. Voor de Eurodisney Parken en Eurodisney Resort hotels neemt u afslag 14 (Val d Europe, Parc Disneyland).
Bezoekers die verblijven in een van de Eurodisney hotels kunnen gratis gebruiken maken van de bijbehorende parkeerplaatsen op vertoon van hun Easy Pass. Gasten van andere resort hotels kunnen hun hotel voucher laten zien. Verder is het tevens mogelijk om tegen betaling van 8 euro, de gehele dag te parkeren op het parkeerterrein nabij de Eurodisney parken. Deze parkeerplaats is helaas onbewaakt en dus op eigen risico.

Vanaf elk station in Nederland kunt u reizen naar het station van Brussel-Zuid. Vanuit Brussel-Zuid reist u zeer gemakkelijk met de TGV rechtstreeks naar het station Marne la Vallee. Dit station ligt direct gelegen aan de ingang van de Eurodisney parken en op loopafstand van de Eurodisney hotels. Met de gratis shuttleservice kunt u vanuit het station tevens naar uw Eurodisney Hotel. De reistijd vanaf Brussel bedraagt ongeveer 2 uur.


Voor al uw vragen bezoekt u Central Hall in Eurodisney

In Eurodisney Parijs vindt u bij de ingang van het resort een informatiebalie. Hier staan enkele hostessen u te woord. Ze dragen een vlaggetje welke aangeeft in welke taal deze hostessen u te woord kunnen staan


Informatie omgeving van Eurodisney Resort Parijs

Voor meer informatie m.b.t. de omgeving en bezienswaardigheden kunt u zich wenden tot het Office du Tourisme, gelegen in het Eurodisney Resort aan de ingang van de Eurodisney parken. De karakteristieke omgeving van Eurodisney is kenmerkend voor deze regio.


Informatie over de FASTPASS / Snelpas:

Met deze gratis pas kan u de wachttijd bij de attracties van het Eurodisney Park aanzienlijk verkorten! Deze FASTPASS is alleen van toepassing op een aantal van de meest populaire attracties. De pas is verkrijgbaar op basis van beschikbaarheid van de service en de tickets. Attracties waar u de FASTPASS kunt gebruiken:


Disneyland Park:
- Indiana Jones and the Temple of Peril, Adventureland
- Space Mountian: Mission 2, Discoveryland
- Buzz Lightyear Laser Blast, Discoveryland
- Peter Pan's Flight, Fantasyland
- Star Tours, Discoveryland


Walt Disney Studios Park:
- Rock'n Roller Coaster starring Aerosmith, Backlot
- The Twilight Zone Tower of Terror, Production Courtyard
- Flying Carpets over Agrabah, Toon Studio


De FASTPASS werkt zo
- U steekt uw toegangsticket van het desbetreffende park in de automaat voor het FASTPASS ticket bij de ingang van de attractie.
- Daarna ontvangt u uw FASTPASS ticket waarop een tijdstip aangegeven staat wanneer u zich weer bij deze attractie kunt melden. U kunt zich tot dit tijdstip vermaken in een van de vele andere attracties in het park.
- Op het aangegeven tijdstip dat u zich wederom bij de attractie meldt, krijgt u binnen elke minuten toegang toe de attractie via de speciale FASTPASS rij.


LET OP:
U kunt de FASTPASS slechts 1 keer voor 1 van de attracties gebruiken. Voor een nieuwe FASTPASS ticket dient eerst van de vorige ticket gebruik te maken (afhankelijk van beschikbaarheid).


VIP FASTPASS: voor alle bezoekers die verblijven in een suite, geeft deze pas u en de rest van uw party, onbeperkt toegang tot de attracties met de FASTPASS service.


Disney Hotel FASTPASS: voor alle gasten van het Disney Hotel, geeft deze speciale ticket nog sneller toegang tot de FASTPASS attracties. Deze kaartjes zijn de gehele dag geldig. Behalve tussen 13.00 en 16.00 uur.