089-772139
Menu
+3289772139

Beleef de feestelijke seizoenen in Disneyland

Elke dag is er wel iets te vieren in Disneyland en is het park omgetoverd in een nieuw decor met weer verrassend mooi geklede Disneyland figuren en wervelende themashows rondom een speciaal seizoen. Zelfs de parades worden weer uitgebreid met een seizoensgebonden thema en de aangepaste kostuums. Meerdere kalender periodes zijn dan ook verbonden aan een seizoen met een bijbehorend thema.

Zo beleeft u tijdens Legends of the Force de nieuwe shows met de Starwars figuren. In het seizoen van Frozen Celebration kruipt u in de huid van uw favoriete Frozen figuren. Tijdens het Marvel Superhelden seizoen ontdekt u uw eigen superkrachten in het Walt Disney Studios Park. In de zomer waant u zich in de wereld van Afrika tijdens The Lion King & Jungle Festival. En voor de echte trillseekers is er het Disney's Halloween Festival met spookachtige belevingen. Het laatste seizoen van ieder jaar is Disney's betoverende kerst waarin u wegdommelt in heerlijke kerstsferen.

Legends of the Force
11 januari t/m 15 maart 2020

Ga samen met de Star Wars figuren op reis naar het sterrenstelsel en geniet samen met hen van nieuwe shows met unieke effecten van een van de spraakmakende seizoenen in Disneyland. De shows worden opgevoerd op het grote podium van La Place des Stars in het Walt Disney Studios park.

Frozen Celebration
11 januari t/m 3 mei 2020

De Disney seizoenen zouden niet uniek zijn als er niet ieder jaar een nieuw spraakmakend seizoen wordt toegevoegd. Dit jaar is het Frozen seizoen in beide parken het decor van uw favoriete Frozen figuren. Ter ere van de succesvolle Frozen bioscoopfilm worden beide parken het decor van Frozen Celebration. Geniet samen met uw familie van een van de nieuwste seizoenen van Disneyland vol met nieuwe effecten.

Marvel Superhelden
28 maart t/m 7 juni 2020

Het Walt Disney Studios park is zoals ieder jaar de thuislocatie van het Marvel Superhelden seizoen. Dit seizoen keert ieder jaar weer terug in de reeks van seizoenen in Disneyland. Geniet samen met uw superhelden van spectaculaire shows, meeslepende verhalen en ontdek uw eigen superkrachten.

The Lion King & Jungle Festival
13 juni t/m 6 september 2020

Afrika komt nu wel heel dichtbij want kunt u dit seizoen weer genieten van The Lion King & Jungle Festival. Dans, zing, swing en geniet mee tijdens deze spetterende show in het Frontierland Theater of tijdens de speciale Jungle Book musical parade met al uw favoriete liedjes. Uw favoriete Disney figuren wachten op u. Danst, swingt en zingt u met ze mee? ''Hakuna Matata, een van de leukste seizoenen in de zomerperiode!''

Disney's Halloween 
Herfst 2020

Wist u al dat de seizoenen van Disneyland ook spookachtige thema's hebben? Tijdens Disney's Halloween Festival komt er een spookachtig seizoen tot leven. Het park wordt omgetoverd tot een spectaculair herfstthema waarbij u moet denken aan grote oranje pompoenen, dansjes op Halloween muziek bij het kasteel en themagebied Frontierland wordt overgenomen door lieve spookjes. De Disney figuren zijn gekleed in mooie Halloween outfits en zij maken er samen met u een onvergetelijk festival van. Gedurende de dag is de speciale Mickey's Halloween Celebration parade te zien en worden er in beide themaparken Halloween Shows opgevoerd. Kortom, een van de seizoenen in de herfst die u absoluut u niet wilt missen.

Disney's betoverende kerst
begin november 2020 t/m begin januari 2021

De seizoenen van Disneyland Paris zijn stuk voor stuk magisch en sfeervol te noemen. Disney's betoverende kerst is het ultieme seizoen om de sfeer van kerst te beleven. Geniet van fonkelende lichtjes, feestelijke kerstdecoratie, een grote kerstparade en Disney figuren in mooie kerstpakjes. De feestdagen worden met een bezoek aan Disneyland heel erg magisch. Op Main Street U.S.A. is een gigantische kerstboom te vinden waar zelfs een speciale show wordt gedaan door Mickey en zijn vrienden. Terwijl u vanaf Main Street U.S.A. naar het kasteel van Doornroosje loopt hoort u de kerstmuziek klinken en komt er zelfs sneeuw naar beneden om u in feestelijke sferen te brengen. In beide parken is er gedurende dit seizoen genoeg te beleven om in kerststemming te komen en samen met uw geliefdes te genieten.