089-772139
Menu
+3289772139

Shows en Parades Disneyland - actuele tijden en event kalender

Betoverende Shows

Welke shows spreken u aan?

Bij uw bezoek aan Disneyland heeft u vollop keuze uit ongekend spectaculaire shows. Wij rubriceren voor u de meest betoverende shows in Disney Village, de Walt Disney Studios en uiteraard de razend populaire shows in het Disneyland themapark.

Seizoenshows

Disneyland kent elk jaar weer verrasend mooie seizoenthema's. Wij adviseren u graag over de actuele seizoenperiodes en de daarbij behorende magische shows. Houd u vooral onze social media kanalen en onze eigen Disney show newsletters in de gaten. U kunt zich onderaan op deze pagina aanmelden voor onze periodieke nieuwsbrief met boordevol showinformatie.

De adembenemende shows van dit seizoen!

Ieder seizoen zijn er in Disneyland tal van shows te beleven in beide Disneyland Paris parken. Laat u verrassen door de spectaculaire effecten, de meeslepende muziek, herkenbare sprookjes en nog veel meer. Onze Disney Experts hebben enkele hoogtepunten voor u op een rijtje gezet.

Spetterende avondshow vol magie, bezoek de Disney Illuminations Show!

Deze indrukwekkende avondshow heeft alles in huis om uw Disneyland bezoek tot een waar sprookje te maken. Verschillende speciale effecten, muziek uit de vele Disney films, magische projecties, indrukwekkende vuurwerk creaties en een spraakmakende lasertechniek. Deze spetterende avondshow sluit uw dag af in een ware magische droom.

Geniet mee met de overweldigende Frozen Sing-along show!

Bent u klaar om met overgave mee te zingen met de bekende Frozen nummers? In het Chaparral Theater nemen Anna, Elsa, Olaf en Kristoff u mee naar de bekende nummers uit de indrukwekkende Frozen film. Samen met u zingen zij de sterren van de hemel tijdens deze meeslepende show met bijzondere effecten. Deze show is een onvergetelijke beleving en mag u dan ook zeer zeker niet overslaan tijdens een bezoek aan Disneyland.

Beleef de goochel trucks van Mickey, tijdens Mickey and the Magician show.

Mickey zoekt tijdens deze show naar de grootste en bekendste magiërs over de hele wereld. Als tovenaarsleerling volgt u Mickey samen met Fairy Godmother, Genie, Elsa, Lumière en Rafiki in een show met bijzondere goochel trucs. Een show die uw verwachtingen zal overtreffen en u meeneemt naar de wereld van de toverkunst.

De meest spraakmakende dinnershow ter wereld, beleef de Buffalo Bill’s Wild West Show!

Mickey en zijn vrienden nemen u mee naar de meest bijzondere Disney dinnershow ter wereld. Reis samen met Mickey en zijn vrienden terug in de tijd en beleef het wilde westen tijdens een overheerlijk dinner. Meer informatie over deze spraakmakende dinnershow vindt u hier.

De unieke parades in Disney

In Disney is er iedere dag een parade te bewonderen in het grote Disneyland Park. De parade is seizoen gerelateerd en wordt dus vaker per jaar aangepast. Disney figuren en tal van cast members kleuren de straten van het Disneyland Park. Grote praalwagens komen voorbij met bekende Disney muziek. Een parade tijdens uw verblijf in Disneyland Parijs mag u zeker weten niet missen.

Disney Stars on Parade

In een prachtige stoet met praalwagens, dansers en natuurlijk uw favoriete Disney figuren trekt de Disney Stars parade door het Disneyland Park. Deze parade is een van de vele hoogtepunten tijdens uw bezoek aan dit park. Iedere praalwagen verteld een ander Disney verhaal met de daarbij behorende Disney Figuren, denk hierbij bijvoorbeeld aan een gigantisch sprookjesboek of het speelgoed in de wereld van Toy Story. De muziek, lachende cast members en de bekende Disney Figuren zorgen voor een magisch moment op uw dag. Deze parade behoort tot een van de hoogtepunten tijdens uw bezoek.

Mickey’s Halloween Harvest Celebration

Deze parade is een must do als u Disneyland bezoekt tijdens het meest spookachtige seizoen van het jaar. Een stoet met praalwagens, danses en Disney figuren in Halloween kostuums zoals de familie van Donald Duck, de drie biggetjes en Winnie the Pooh met zijn vriendjes zijn te bewonderen. Ieder jaar wordt tijdens deze parade de choreografie verandert en wordt er een nieuw lied gekozen. Mis deze spectaculaire parade niet tijdens uw bezoek in dit spookachtige seizoen.

Disney's Once in a Lifetime Christmas Parade

Main Street komt tot leven tijdens deze unieke parade vol met kerstversiering, praalwagens, kerstmuziek en alle Disney figuren in kerstkostuums. Maak foto's van de dansende Disney figuren op praalwagens en zwaai naar de Kerstman op zijn arreslee. De parade laat u voelen hoe speciaal deze mooie tijd van het jaar is en is daarom zeker de moeite waard te bezoeken. Informatie over tijden vindt u hier.